Levertijd & Verzending

De digitale kunstwerken op plexiglas worden geleverd tot dat de voorraad op is. Het gaat hier om een beperkte oplage tijdens de feestdagen in de maand december. 

Verzendkosten | GRATIS boven de €50,- binnen Nederland

Bestellingen boven de €50,- worden in Nederland kosteloos bij u afgeleverd.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. 

Digitale foto kunstwerken

Bij digitale foto kunstwerken is levertijd tussen de 9 a 14 dagen of zo veel sneller, nadat wij de betaling hebben ontvangen. Zodra wij uw bestelling met de betaling binnen hebben, wordt het kunstwerk voor je gedrukt. Het ligt aan de drukker, hoe snel dit proces klaar is. Daarna wordt het kunstwerk naar je verzonden.

De digitale foto kunstwerken die afgedrukt zijn op plexiglas, worden tevens geleverd met een stempel op de achterkant. Of met een echtheidscertificaat.

Schilderijen

De Handgemaakte schilderen krijgen nog een laatste speciale coating.

De levertijd van de schilderijen die op de site staan, is 3 tot 7 dagen na betaling.

De levertijd van de schilderijen die in opdracht gemaakt worden, is langer. Houd rekening met 8 weken doorlooptijd, om het schilderij te schilderen. Wil je een opdracht geven? Schrijf je hier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel /app meteen naar +31622699121.

 

Certificaat bij de schilderijen

Het werk is gesigneerd door de kunstenaar. Een certificaat van echtheid wordt bijgeleverd.

Levertijd & Verzending

Zodra we uw bestelling en betaling hebben ontvangen, gaan wij met je bestelling aan de slag en sturen we het kunstwerk zo snel mogelijk naar je toe.

Levertijd

We doen er alles aan om de kunstwerken op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk, dat door omstandigheden, de bezorging vertraagd is.

Verzending

De verzendkosten worden automatisch berekend en getoond bij de winkelwagen. 

Bestellingen boven de €50,- worden gratis door ons verzonden binnen Nederland.

Ruilen en Retourneren 

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kosten voor retour vanaf je huis naar ons zijn voor eigen rekening. Het kunstwerk moet met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en met verpakking, aan ons geretourneerd worden.

Zorg dat je de retourzending met Track & Trace retour stuurt. Maak je hier geen gebruik van, dan is dit op eigen risico (mocht het pakket zoek raken met de post). Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending, terugstorten. Let op, dat afgeprijsde artikelen niet geretourneerd kunnen worden. Ditzelfde geldt voor gepersonaliseerde artikelen of op maat gemaakte (digitale) kunstwerken en schilderijen.

 

Heb je vragen? Of heb je een klacht? Vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel /app gelijk naar +31622699121.

Terug naar HOME of verder naar SHOP ART SCHILDERIJEN of SHOP ART PHOTO DIGITAL