Bekende vrouwelijke kunstenaar Amber Houweling, Hedendaagse kunst. Kunst Galerie Utrecht online DOMCITYART. Schrijf je in! ART NEWS. Moderne abstracte kunst, schilderijen, digitale moderne kunstwerken, Wanddecoratie, schilderij

CONTACT

Wil je een persoonlijk schilderij (op maat) bestellen of meer informatie? Vul het formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Kunstschilderij in opdracht op canvas 120 x 80 cm. Persoonlijke kunst v.a. €2250,- 

Amber Houweling is een kunstenaar uit Utrecht. 

Amber Houweling

Schrijf je hier in voor DOMCITYART NEWS

AMBERS ART & DESIGN NEWS

* indicates required

Haar kunstwerken zijn herkenbaar door een mix van verschillende stijlen en technieken. Elk schilderij vertelt een ander verhaal. Ze heeft naast haar werkende leven veel gereisd over de wereld. Deze inspiratie, beleving en uiting van verschillende culturen zijn terug te vinden in haar schilderijen.

Ze maakt kunst op een unieke innovatieve manier, die passend is bij deze tijd. Ze vindt het heerlijk om de uitdaging aan te gaan, nieuwe dingen te ontdekken en op avontuur te gaan. Ze staat voor passie, zelfstandigheid, creativiteit, trots, design en energie.

Ze maakt grote inspirerende schilderijen met veel kleur.      

Ze verzamelt mooie momenten, die ze verwerkt in haar schilderijen. Elk schilderij is uniek en vertelt een eigen verhaal. Elk schilderij doet iets met je. Het tovert een glimlach op je gezicht.

BEL OF APP METEEN NAAR +31621320650

 

OF VUL HET CONTACTFORMULIER IN

ADRESGEGEVENS

DOMCITYART

UTRECHT | Bezoek op afspraak

 

FOLLOW US

Terug naar HOME of verder naar SHOP ART SCHILDERIJEN of SHOP ART PHOTO DIGITAL

AMBERS ART & DESIGN NEWS

* indicates required