Te koop: Moderne Kunst Schilderijen. Ontdek en klik op het kunstwerk dat je aanspreekt. 

Gemaakt door: Kunstenaar Amber Houweling uit Utrecht. Heb je een vraag of wil je een schilderij kopen? BEL OF APP NAAR +31 (0)6 22 699 121.

Kunstenaar Amber Houweling

Schrijf je hier in voor DOMCITYART NEWS

AMBERS ART & DESIGN NEWS

* indicates required

De Nachtwacht 2.0 Schilderij op doek, olieverf. 120x80cm, prijs €3200,-

STORYTELLING ART

I create artwork, that makes the world more beautiful.

Je wilt graag een mooi persoonlijk schilderij, die prachtig aan je muur hangt. Een schilderij waarvan de kleuren juist zijn en het gevoel goed geeft. Ook moet het allemaal niet te ingewikkeld zijn en wil je geen drempel voelen om te vragen naar de prijs. Ik begrijp het. 

Met al mijn kennis, jarenlange ervaring van kunst en styling en verschillende technieken. Zorg ik ervoor dat mijn schilderij, past bij jou.

Ik heb niet altijd zo gewerkt, maar ik kreeg steeds meer vragen, van waar zullen we ons schilderij ophangen? Past het bij ons interieur? Kunnen we ervoor zorgen, dat het meer éen geheel wordt?

 

Inmiddels heb ik al honderden kunstliefhebbers mogen helpen. Maar dat niet alleen. Ze hebben me ook veel interieurstyling opdrachten opgeleverd. Graag maak ik een geweldig schilderij voor jullie en kijk ik mee, hoe het een mooie blikvanger in jullie huis wordt.

 

Ik ben Amber Houweling, kunstenaar en ondernemer en galerie houder.

Ik maak grote kleurrijke moderne en abstracte schilderijen op doek en digitale kunstwerken op de computer. Ik verzamel mooie momenten uit het leven. Het schilderij dat ik maak groeit en ontstaat terwijl ik eraan werk. Het vertelt een verhaal. In elk schilderij geef ik een stukje van mezelf mee.

 

Ik maak gebruik van verschillende stijlen, zoals Street-art en moderne abstracte popart. Ik maak portretten. Je kan mij ook een opdracht geven. Ik maak schilderijen speciaal voor jou! Dit is precies wat je zoekt!

Laat je raken door mijn kunst. Het is een compositie van verschillende ervaringen samengevoegd. Mijn schilderijen zijn vrouwelijk, hip, soms romantisch met bloesem en gezichten. En een andere keer weer donker stoer met rechte vlakken.

Mijn stijl is nieuw, mixed media, graffiti, spray-paint, City street art, Dutch master schilderijen met felle neon kleuren. De schilderijen zijn modern, divers en spannend.

Mijn studio is gevestigd aan huis. Heerlijk in de binnenstad met een lichte serre. Ik geef geregeld tentoonstellingen en kunst expo's. Kom snel langs!

I love happy customers. Ik vind het fantastisch om kunst te maken, mijn stem te laten horen via mijn kunst. De wereld mooier te maken en jou te laten genieten van kunst. 

Haar kunstwerken zijn herkenbaar door een mix van verschillende stijlen en technieken. Elk schilderij vertelt een ander verhaal. Ze heeft naast haar werkende leven veel gereisd over de wereld. Deze inspiratie, beleving en uiting van verschillende culturen zijn terug te vinden in haar schilderijen. 

Ze maakt kunst op een unieke innovatieve manier, die passend is bij deze tijd. Ze vindt het heerlijk om de uitdaging aan te gaan, nieuwe dingen te ontdekken en op avontuur te gaan. Ze staat voor passie, zelfstandigheid, creativiteit, trots, design en energie.

Ze maakt grote inspirerende schilderijen met veel kleur.      

Ze verzamelt mooie momenten, die ze verwerkt in haar schilderijen. Elk schilderij is uniek en vertelt een eigen verhaal. Elk schilderij doet iets met je. Het tovert een glimlach op je gezicht.

De werken zijn afkomstig van Amber Houweling een bekende kunstenaar uit de stad Utrecht. Haar mooie kunstwerken en schilderijen hangen bij verschillende (online) galeries door heel Nederland. Haar werk staat o.a. in het vooraanstaande kunsttijdschrift “Vind” (geschiedenis, architectuur, kunst en antiek). Het kunstblad “Vind” heeft een samenwerking met de kunstbeurs Pan Amsterdam. Amber heeft op verschillende beurzen gestaan in Amsterdam, op de ADAF (Amsterdam Dutch Art fair) en in Eindhoven op de kunstbeurs. En heeft daarnaast bij grote bedrijven, zoals de Rabobank, geëxposeerd.

Ze maakt fantastische moderne abstracte schilderijen. Groot en met veel kleur. Laat je uitdagen! Helemaal hip zijn de grote moderne schilderijen van XXL-formaat. Geef je schilderij de ruimte en maak er een echte blikvanger van in je huis. Moderne Kunst aan de Muur met een keurmerk.

Amber Houweling is een bekende kunstenaar uit Utrecht. Haar kunstwerken kenmerken zich door haar unieke stijl. Deze is modern, krachtig, stijlvol, vernieuwend en kleurrijk.

Deze mix van verschillende technieken en materialen herken je onmiddellijk. Hier hoef je geen kunstkenner voor te zijn. Ze heeft naast haar werkende leven veel gereisd over de wereld. Deze inspiratie, beleving en uiting van verschillende culturen, evenals Street art, zijn terug te vinden in haar werk. 

Ze maakt moderne kunst aan de muur op een unieke innovatieve manier, die passend is bij deze moderne tijd. Ze verzamelt mooie momenten, die ze verwerkt in haar schilderijen. Elk schilderij is uniek en vertelt een eigen verhaal. Storytelling in kunst. Het schilderij raakt je en laat je niet meer los. Je kan ook een persoonlijke opdracht geven voor het maken van een prachtig schilderij met jouw onderwerp.

Alle schilderijen, die ze maakt, zijn tijdloos. Het merk Domcity Art staat voor elegante kunst van hoge kwaliteit. Met felle kleuren, neon, street art en color blocking geeft ze een aparte twist. The look is soms industrieel met goud. Dit geeft een warmgevoel. Soms straalt een schilderij juist weer rust en ruimte uit. Maar er zijn ook tropische surreële vergezichten van verre reizen met veel groen. Haar werk neemt je mee naar een andere wereld. Fantasierijk gecombineerd met bloemen en vrouwengezichten, digital art, mixed media, foto’s en tekeningen. Soms met als hoofdthema de stad Utrecht verwerkt in een moderne compositie. Elk schilderij is uniek en geeft een andere beleving. Veel kunstplezier!

Terug naar HOME of wil je meer zien? Geef een opdracht voor het maken van een schilderij of ga verder naar SHOP ART PHOTO DIGITAL