KUNST IN OPDRACHT

Persoonlijk schilderij in opdracht laten maken?

                                                         Kunstenaar Amber Houweling, Kunst Studio Galerie Utrecht Domcityart 

Hedendaagse Nederlandse vrouwelijke beroemde kunstenaar Amber Houweling studio kunst galerie Utrecht thuis werkplek schilderij schilderen tuin digitale foto kunstwerken en grote xxl moderne abstracte hedendaagse schilderijen

Moderne Kunst, schilderij in opdracht op canvas 120x80cm. 

Persoonlijke kunst opdracht v.a. €2250,- 

Geef een opdracht voor het maken van een prachtige unieke schilderij. Schrijf je hier in. Ik heb nog maar 3 plaatsen beschikbaar voor dit jaar. Natuurlijk kan ik je altijd op de wachtlijst zetten.

Wees er snel bij!

Bel /app meteen naar +31 622699121

Hoe kies je het juiste schilderij?

Wist jij, dat gemiddeld 8 op de 10 mensen, die met hun huis bezig zijn, wel een schilderij willen kopen, maar eigenlijk niet zo goed weten, waar ze naar op zoek zijn? Een schilderij kopen, doe je niet zomaar. Je wilt geen spijt achteraf hebben, maar juist blij zijn en ervan genieten. Je wilt graag iets ophangen. Je huis is nog niet helemaal af. Het is mooi, maar er mist nog iets. Het mist persoonlijkheid. Jullie eigen touch. Het is nog geen gezellig familie huis. Dus er moet nog even iets gebeuren.

Maar wat als jij je ideale schilderij kan krijgen, zonder dat het moeilijk hoeft te zijn?

Wat als jij het perfecte schilderij kan kopen, zonder ingewikkeld gedoe.

Vertel me hoe jouw droomschilderij er uit ziet en ik maak een persoonlijk en geweldig kunstwerk voor je dat uit het doek knalt en dat elke denkbare ruimte omtovert tot een beleving voor het oog.

Modern Kunst schilderij in opdracht op canvas 120 x 80 cm Persoonlijke kunst v.a. €2250,- 

Amber Houweling maakt prachtige unieke moderne schilderijen in opdracht. Schrijf je hier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of bel /app meteen naar +31622699121.

Houd rekening met 6-8 weken doorlooptijd om het schilderij te schilderen. Persoonlijke moderne kunstwerken met een verhaal. Storytelling ART.

Het is een prachtige herinnering aan een mooi moment in jouw leven. Of je kan het als een uniek cadeau geven. Als huwelijkscadeau, geboortecadeau of bij een ander mooi moment. Geniet van het leven. Kies je eigen stijl, mix en match.

Kijk hier bij de ART SCHILDERIJEN  voor meer inspiratie en meer voorbeelden.

Vul hier onder je gegevens in.

CONTACT FORMULIER

Domcity Art galerie Utrecht verkoopt mooie moderne design schilderijen en kunstwerken op canvas. Daarnaast worden er ook hedendaagse kunstwerken, digital art, foto’s, prints en posters gemaakt op de computer. Deze worden gedrukt op plexiglas. De werken zijn afkomstig van Amber Houweling een bekende kunstenaar uit de stad Utrecht. Haar mooie kunstwerken en schilderijen hangen bij verschillende (online) galeries door heel Nederland. Haar werk staat o.a. in het vooraanstaande kunsttijdschrift “Vind” (geschiedenis, architectuur, kunst en antiek). Het kunstblad “Vind” heeft een samenwerking met de kunstbeurs Pan Amsterdam. Amber heeft op verschillende beurzen gestaan in Amsterdam, op de ADAF (Amsterdam Dutch Art fair) en in Eindhoven op de kunstbeurs. En heeft daarnaast bij grote bedrijven, zoals de Rabobank, geëxposeerd.

Ze maakt fantastische moderne abstracte schilderijen. Groot en met veel kleur. Laat je uitdagen! Helemaal hip zijn de grote moderne schilderijen van XXL-formaat. Geef je schilderij de ruimte en maak er een echte blikvanger van in je huis. Moderne Kunst aan de Muur met een keurmerk.

Amber Houweling is een bekende kunstenaar uit Utrecht. Haar kunstwerken kenmerken zich door haar unieke stijl. Deze is modern, krachtig, stijlvol, vernieuwend en kleurrijk.

Deze mix van verschillende technieken en materialen herken je onmiddellijk. Hier hoef je geen kunstkenner voor te zijn. Ze heeft naast haar werkende leven veel gereisd over de wereld. Deze inspiratie, beleving en uiting van verschillende culturen, evenals Street art, zijn terug te vinden in haar werk. 

Ze maakt moderne kunst aan de muur op een unieke innovatieve manier, die passend is bij deze moderne tijd. Ze verzamelt mooie momenten, die ze verwerkt in haar schilderijen. Elk schilderij is uniek en vertelt een eigen verhaal. Storytelling in kunst. Het schilderij raakt je en laat je niet meer los. Je kan ook een persoonlijke opdracht geven voor het maken van een prachtig schilderij met jouw onderwerp.

Alle schilderijen, die ze maakt, zijn tijdloos. Het merk Domcity Art staat voor elegante kunst van hoge kwaliteit. Met felle kleuren, neon, street art en color blocking geeft ze een aparte twist. The look is soms industrieel met goud. Dit geeft een warmgevoel. Soms straalt een schilderij juist weer rust en ruimte uit. Maar er zijn ook tropische surreële vergezichten van verre reizen met veel groen. Haar werk neemt je mee naar een andere wereld. Fantasierijk gecombineerd met bloemen en vrouwengezichten, digital art, mixed media, foto’s en tekeningen. Soms met als hoofdthema de stad Utrecht verwerkt in een moderne compositie. Elk schilderij is uniek en geeft een andere beleving.

Kunst en Utrecht staan voor haar centraal. Utrecht is echt een hippe kunstenaars stad. Het is een stad met een rijke cultuur, waar veel kunst te ontdekken valt. Even langs gaan bij het Centraal Museum, is natuurlijk een must. Maar een wandeling door de prachtige stad, is zeker de moeite waard. Het wemelt van de leuke straatjes, hofjes, kunstateliers en terrasjes. In de avond is er de lichtroute door de stad, die je onder meer langs de verlichte Domtoren voert. Geweldig om te zien. Tevens zijn er een flink aantal leuke galeries om te ontdekken.

Ter inspiratie

Terug naar HOME of verder naar SHOP ART SCHILDERIJEN of SHOP ART PHOTO DIGITAL