DUCK FACE

Het is een Abstract schilderij, Mixed Media in een graffiti street art look. Er zijn verschillende vrouwen gezichten te zien. De Lippen van de vrouwen komen mooi uit. Het schilderij is een explosie van kleuren met de kleuren wit, zwart, geel, blauw, rood en oranje. Het schilderij is te koop €2400,- Dom City Art levert moderne schilderijen voor aan de muur in de huiskamer of slaapkamer. Opzoek naar schilderij ideeën? Voor elk Interieur en elke ruimte hebben we mooie kunstwerken.

Titel DUCK FACE Modern Graffiti mixed media ART canvas

Artist Amber Houweling Utrecht Street art Domcityart

Afmetingen 120 x 80 cm (lxb)

Nieuw Extra Groot schilderij Original 120 x 80 cm Moderne Hedendaagse Kunst.

1 Exemplaar beschikbaar op=op

 

Omschrijving

Schilderij canvas Abstract Orange and Blue Beautiful Face.

De schilderijen worden met kwaliteitsverf geschilderd en hoogwaardig afgewerkt. De ambacht en de passie, waarmee het kunstwerk tot stand is gekomen, zijn te zien. Het design is doorgeschilderd op de zijkanten. Dit geeft een mooi effect, wanneer je het schilderij vanaf de zijkant bekijkt. Daarnaast sluit het schilderij hierdoor prachtig aan op de muur, waaraan je deze hangt.

 

Details

Handgeschilderd schilderij op Canvas. Het schilderij is gespannen op een spieraam, waarvan de zijkanten zijn meegeschilderd. Het schilderij is voorzien van een vernis beschermlaag. Wordt geleverd met ophangsysteem. Zo is het direct op te hangen. 

 

Certificaat

Het werk is gesigneerd door de kunstenaar. Een certificaat van echtheid wordt bijgeleverd. Alle schilderijen zijn handgeschilderd. Hierdoor koopt u een uniek schilderij met handtekening. Het merk DOMCITYART staat voor elegante kunst van hoge kwaliteit. 

 

Verzendkosten | GRATIS

Het werk wordt in Nederland kosteloos bij u afgeleverd.

Wij doen zorgvuldig ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren. 

Handgemaakte schilderen krijgen nog een laatste speciale coating. De levertijd van de schilderijen is 3 tot 7 dagen na betaling.

Veel plezier met de aankoop van dit prachtige schilderij.