Dit Schilderij is VERKOCHT | Kunst Galerie Utrecht Domcityart | Kunstenaar Amber Houweling

Titel I'm in To You | Modern Abstract Schilderij Canvas | Afmeting 160x120cm

Omschrijving

Schilderij canvas Abstract Blossom Beautiful Face.

De nimf blikt vooruit. Turend door de weelderige cirkel verraadt ze levenservaring en doelbewustheid. De achtergrond wordt overwoekerd door groen en Japanse bloesem. Ertussen een vlinder, als representant van transformatie. Kunst met Oosterse invloeden; deze nimf brengt werelden bij elkaar al was zij de personificatie van de vrede. In al haar charme heeft ze tegelijkertijd iets dierlijks, ze is een mix van agressie en loomheid. De roze bril is afgevallen. Ze ziet de toekomst helder voor zich. Ze daagt je uit. Ze daagt je uit jezelf te laten zien. She is into you.

I’m into you is het eerste schilderij in een reeks vrouwelijke gezichten van de Utrechtse kunstenaar Amber Houweling. Bloesem bedekt het grootste deel van het gelaat, het onbedekte oog kijkt ons dwingend aan. Als toeschouwer verdrink je al snel in deze intrigerende blik. Een confetti aan kleur en techniek komt samen in dit werk, waarin tevens graffitiachtige elementen aanwezig zijn. Ook de rest van haar oeuvre is fantasierijk, uitdagend en elegant. Elk schilderij vertelt een ander verhaal, vaak verbonden aan een van de vele reizen die Houweling heeft gemaakt. Deze inspiratie, beleving en uiting van verschillende culturen zijn terug te vinden in haar werk. 

De schilderijen worden met kwaliteitsverf geschilderd en hoogwaardig afgewerkt. De ambacht en de passie, waarmee het kunstwerk tot stand is gekomen, zijn te zien. Het design is door geschilderd op de zijkanten. Dit geeft een mooi effect, wanneer je het schilderij vanaf de zijkant bekijkt. Daarnaast sluit het schilderij hierdoor prachtig aan op de muur, waaraan je deze hangt.

 

Details

Handgeschilderd schilderij op Canvas. Het schilderij is gespannen op een spieraam, waarvan de zijkanten zijn mee geschilderd. Het schilderij is voorzien van een vernis beschermlaag. Wordt geleverd met ophangsysteem. Zo is het direct op te hangen. 
Het merk DOMCITYART staat voor elegante kunst van hoge kwaliteit. 

 

Certificaat

Het werk is gesigneerd door de kunstenaar. Een certificaat van echtheid wordt bijgeleverd. Alle schilderijen zijn handgeschilderd. Hierdoor koopt u een uniek schilderij met handtekening.