Kunst Blog - Ontdek en Beleef het mee! Volg mijn leven als kunstenaar - Vrouwelijke Kunstenaar Amber Houweling

Recentelijk ben ik teruggekeerd uit Parijs, daarvoor was ik in Portugal en zelfs daarvoor op Curaçao. De komende weken zal ik al mijn reisverhalen online delen. Ik heb enorm genoten van de afgelopen maanden, waarin ik veel inspiratie heb opgedaan. Deze reizen hebben me ontzettend geïnspireerd en hebben me zowel als ondernemer als kunstenaar sterk laten groeien. Ik kan niet wachten deze reisverhalen met jullie te delen.

Lees meer »

16 Onvergetelijke Tips voor een Familieavontuur in Ferragudo, Portugal

Welkom bij mijn Kunst Blog, waar mijn droomwereld draait om de essentie van vrijheid, reizen, creativiteit en ambitie. Geniet mee met mijn kunstenaarsavontuur. Ontdek mijn verhalen met hoogte- en dieptepunten, mijn persoonlijke ervaringen, mijn brandende ambitie, het intrigerende creatieve proces en natuurlijk mijn kunst en reizen.

Lees meer »
Homedecor print poster digitale kunst plexiglas DUTCH Modern ART Domcityart Amber Houweling Utrecht Roze en Rood vrouw die een ijsje eet. Urban Street art  VALENTIJN SWEET ART  Productdetails Digital ART fotografie op Plexiglas Afmetingen: 60x80cm GALLERY

AMBER HOUWELING

Inspirerende posters en fotoprints Moderne Abstracte schilderijen en kunstwerken. Kunst voor aan de muur. Illustraties op plexiglas en mooie wanddecoratie voor de woonkamer. 

Maak je eigen kunst muur galerie. Kunst uit Utrecht.

Kies hier jouw mooiste schilderij

TE KOOP SRI LANKA SUN PLEXIGLAS

PHOTO ART (60x60cm)

 Prijs €195,-  

TE KOOP EAT ME SPECIAL LIMITED EDITION

DIGITAL PHOTO ART Plexiglas 2020 (60x80cm)

 Prijs €350,-  

Domcity Art galerie Utrecht verkoopt mooie moderne design schilderijen en kunstwerken. Hedendaagse kunst, digital art, foto’s, prints en posters. Deze worden gedrukt op plexiglas. De werken zijn afkomstig van Amber Houweling een bekende kunstenaar uit de stad Utrecht. Haar mooie kunstwerken en schilderijen hangen bij verschillende (online) galeries door heel Nederland. Haar werk staat o.a. in het vooraanstaande kunsttijdschrift “Vind” (geschiedenis, architectuur, kunst en antiek). Het kunstblad “Vind” heeft een samenwerking met de kunstbeurs Pan Amsterdam. Amber heeft op verschillende beurzen gestaan in Amsterdam, op de ADAF (Amsterdam Dutch Art fair) en in Eindhoven op de kunstbeurs. En heeft daarnaast bij grote bedrijven, zoals de Rabobank, geëxposeerd.

Meer zien? Volg me op Social Media