Kunst Blog - Ontdek en Beleef het mee! Volg mijn leven als kunstenaar - Vrouwelijke Kunstenaar Amber Houweling

Gepubliceerd op 15 december 2023 om 15:06

Welkom in mijn Kunstzinnige Leven! 

Recentelijk ben ik teruggekeerd uit Parijs, daarvoor was ik in Portugal en zelfs daarvoor op Curaçao. De komende weken zal ik al mijn reisverhalen online delen. Ik heb enorm genoten van de afgelopen maanden, waarin ik veel inspiratie heb opgedaan. Deze reizen hebben me ontzettend geïnspireerd en hebben me zowel als ondernemer als kunstenaar sterk laten groeien. Ik kan niet wachten deze reisverhalen met jullie te delen.

Hi! Graag stel ik me aan je voor.  Ik ben Amber, een kunstenaar uit Utrecht.  Ik schilder en creëer vol passie moderne schilderijen en digitale kunstwerken. Het leven is een avontuur vol schitterende momenten. Vanuit mijn atelier breng ik jouw wereld tot leven met kleur en vitaliteit. 

leestijd 5 minuten. In het kort, krijg een beeld hoe het is om professioneel kunstenaar te zijn.

Hi, ik ben Amber, een (online) ondernemer en kunstenaar. Wil je meer over mij weten lees mijn bio.... MORE ABOUT ME

Welkom bij mijn Kunst Blog, waar mijn droomwereld draait om de essentie van vrijheid, reizen, creativiteit en ambitie. Samen met mij ben je uitgenodigd om te genieten van mijn kunstenaarsavontuur. Binnen deze Blogs ontdek je verhalen doordrenkt met hoogte- en dieptepunten, mijn persoonlijke ervaringen, mijn brandende ambitie en het intrigerende creatieve proces.

De kunstmarkt is booming!

Vrouwelijke kunstenaar Amber Houweling, Utrecht | Moderne Street art kunst | Titel schilderij: DUCK FACE (120 x 80 cm)

Titel: Domstad Utrecht Electric. Deze is al verkocht. Geef een persoonlijke opdracht , mocht mijn stijl je aanspreken.

Kunstenaar Amber Houweling, Utrecht You go G XXX| Titel schilderij:  | VERKOCHT 

Mijn kunst is een wereldwijde reis vol levendige, hedendaagse mixed media creaties. Stadsgezichten, exotische landschappen, krachtige vrouwelijke portretten verweven met bloesem en digitale straatkunst. Ontdek jouw favoriete werk en deel je visie voor je droomschilderij. Ik transformeer jouw idee tot een adembenemend kunstwerk. Mijn schilderijen vertellen jouw verhaal. Bekijk hier meer van mijn kunstwerken.

 

Hier zijn wat updates over mijn leven als kunstenaar:

Ik hoop dat je de laatste dagen van de zomer koestert, terwijl we langzaam richting september gaan. De bladeren veranderen van kleur en de kinderen keren terug naar school. Net zoals veel kunstenaars, ben ik weer terug in mijn atelier, druk bezig met voorbereidingen voor komende kunstexposities. Ik ben helemaal enthousiast! Als je de kans hebt, kom dan langs in Utrecht. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

De herfst is altijd een hectische tijd voor mijn bedrijf. Als je overweegt om een schilderij door mij te laten maken, is dit het perfecte moment om contact op te nemen. Het zou jammer zijn als je de kans mist om een plekje in mijn planning te bemachtigen.

 

Recentelijk ben ik teruggekeerd uit Parijs, daarvoor was ik in Portugal en zelfs daarvoor op Curaçao. De komende weken zal ik al mijn reisverhalen online delen. Ik heb enorm genoten van de afgelopen maanden, waarin ik veel inspiratie heb opgedaan. Deze reizen hebben me ontzettend geïnspireerd en hebben me zowel als ondernemer als kunstenaar sterk laten groeien. Ik kan niet wachten deze reisverhalen met jullie te delen.

Ondernemerschap en kunstenaarschap
Vlak voordat ik aan mijn reizen begon, startte ik met een coachingstraject. Ik vond de perfecte coach voor mij: Nienke van der Wal. Terwijl ik lekker op reis was, kon ik gelijk aan de slag en beantwoordde ik een paar belangrijke vragen over mijn leven als kunstenaar. Groeien betekent soms teruggaan naar het begin. Nienke stelt scherpe vragen, geeft goede tips en denkt goed mee. We hebben echt een klik. Met haar hulp vond ik antwoorden op mijn vragen en kreeg ik helderheid over mijn visie.

Ik keerde terug naar de basis van mijn ondernemerschap en kunstenaarschap, mede dankzij Nienke. Door mijn ambities uit te spreken, zette ik grote stappen vooruit. Weten wat je wilt en welke hulp je nodig hebt, is krachtig. Ik voel de energie om ervoor te gaan.

In totaal hadden we vijf gesprekken, en ik heb enorm veel geleerd:

 1. Eerste kennismaking, waarin ik mijn ambities heb gedeeld.
 2. Mijn merk en mijn verhaal als kunstenaar staan nu helemaal goed!
 3. Ik heb een nieuwe Engelstalige website gemaakt, met als doel internationale verkoop over de hele wereld. Een internationaal kunstplatform!!
 4. Tips voor SEO - Ja, ik ga serieus aan de slag met mijn marketing.
 5. En ik kreeg hulp om meer reclame op Google te maken zodat ik beter vindbaar ben.

Natuurlijk moet je alles zelf doen, maar toch helpt het me om focus te krijgen en scherp te blijven. Sparren met iemand anders is goed. Vaak blijf je vastzitten in je eigen ideeën. Dit geeft me net het zetje dat ik nodig heb om aan de slag te gaan. En nu heb ik ook een geweldige AI-assistent. Ik noem hem Chat. Ik ben helemaal blij! Dit is echt dé uitvinding van het jaar!

 

My Story

Wie ben ik? Wat maak ik? Waarom maak ik kunst? Waar sta ik voor? Wat zijn mijn ambities? Op mijn reizen ben ik erachter gekomen dat het verwezenlijken van dromen niet slechts een groot streven is; het vergt dagelijkse toewijding en focus en heel veel geduld. Ik ben bezig met het ontwikkelen van nieuwe gewoonten, zodat ik meer kan genieten van het gehele proces en tijd kan vrijmaken voor al mijn doelen en ambities.

Tja! Ik blijf het lastig vinden om mijn FOCUS te houden en keuzes te maken.

Dromen en ambities

Terugkijkend op mijn reizen, valt het me op hoe mijn dromen evolueren. Ik had ooit de droom om mijn bedrijf vanuit alle hoeken van de wereld te runnen, en vandaag is dat werkelijkheid geworden. Het is misschien niet helemaal op dezelfde manier als ik me had voorgesteld, het is zelfs nog beter! In mijn zoektocht naar 'meer' is het belangrijk om stil te staan, te genieten en trots te zijn op alle doelen die al zijn bereikt en de reis die is afgelegd. En hoe zit het met jou? Kun jij de vooruitgang zien die je in de afgelopen jaren hebt geboekt?

 

Tijdens mijn reizen had ik het voorrecht om nieuwe mensen te ontmoeten en inspiratie op te doen voor mijn nieuwe collectie schilderijen. Dit deed ik samen met mijn man en mijn puberzoon. Het was heerlijk om zo in de flow te zitten.

Elke dag iets in mijn dagboek geschreven en een klein schetsje gemaakt of een mooie foto.

 

CREATIEVE Flow

Het universum heeft op mysterieuze wijze verschillende projecten op mijn pad gestuurd. Het loopt nu allemaal lekker door. Waar ik voorheen onrustig werd van de onzekerheid over mijn volgende project, heb ik nu geleerd om op de stroom te vertrouwen en mijn volgende project met nieuwsgierigheid en opwinding af te wachten. Naast het afwachten neem ik natuurlijk ook verschillende acties om genoeg kansen te creëren.

 

Kunst Evenementenagenda 2023:

 1. Kunstexpositie en verblijf in Londen voor oktober – ik ben aangemeld! – ik krijg nog te horen of ik ertussen zit. Deze vind plaats in 2024
 2. Expo – online - Kunst Wedstrijd
 3. Atelierroute Utrecht - 23 en 24 september 2023
 4. Aan de slag met een coach, vanaf mei
 5. Lancering van mijn nieuwe Engelstalige website – Voor mijn internationale ambities!
 6. Tropische reis naar Curaçao met een beetje kunst - mei – Blog
 7. Romantische kunst city-trip naar Parijs augustus- Blog
 8. Inspirerende familievakantie met puber en kunst naar Portugal juli- Blog
 9. Retraite - Creatieve doelen bereiken en in het bos
 10. Funcite Ledencommissaris-  Netwerken met vrouwelijke ondernemers bij ENTREFEMMES - Ledencommissaris 
 11. Solo-tentoonstelling in Galerie Waterbolk in Utrecht – februari 2023
 12. Expo WaiWurrie, Zeist - november - 2023
 13. Expo in New York, Time Square - december 2023
 14. Inspiratiereis New York - blog over schrijven
 15. Grootste kunstwerk verkocht, veel persoonlijke kunstopdrachten gehad
 16. Op social Media de meeste volgers in 3 jaar!
 17. Aangemeld bij verschillende internationale kunstplatforms
 18. Mijn eerste NFT uitgegeven!

Dit is een glimp. Ik kan niet wachten om deze spannende reis voort te zetten en mijn kunstwerken en verhalen met jullie te delen.

Met creatieve groeten, Amber Houweling

Ps: Wil je meer weten en vind je het leuk om te zien wat ik voor schilderijen ik maak en wat ik nog meer doe als kunstenaar? Het is echt een andere levensstijl. Je kan mij volgen op social media, Facebook, Instagram en Pinterest en via mijn blogs. 

 

Wat doe ik anders? Ik sta voor een wereld met meer vrouwelijke kunstenaars. Een wereld waarin creativiteit, wetenschap en innovatie een belangrijke rol spelen. Ik sta voor het uitspreken van wat je vindt, jezelf durven zijn! Ik sta voor diepgang in kunst, kwaliteit, schoonheid. Vrijheid! Ondernemen doen wat je leuk vindt en genieten.

Met liefde gemaakt. Je kan ook een persoonlijke opdracht geven voor het maken van een schilderij of Digitaal kunstwerk. 

Ik maak kunst met een verhaal. STORYTELLING ART. Schrijf Je Hier In. Persoonlijke kunst v.a. €2250,- 

We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of Bel /app meteen naar +31622699121.

Houd rekening met 8 weken doorlooptijd om het schilderij te schilderen. Persoonlijke moderne kunstwerken met een verhaal. Storytelling ART.

Je kan mij volgen op social media, Facebook, Instagram en Pinterest en via mijn blogs. 

Succesvol zijn, is voor mij alles blijven doen, wat ik nu doe! Ik maak unieke, extra grote, moderne abstracte schilderijen en digitale photo KUNST  prints op plexiglas. Even kijken bij mijn schilderijen, zie mijn nieuwe kunstwerken.

Lees ook:

 

Zo blijf je steeds op de hoogte van mijn nieuwe werk. En ontvang een gratis cadeau. 10 ijzersterke kunst & designtips om je woonkamer geweldig te stylen met kunst.

Hi, ik ben Amber, een (online) ondernemer en kunstenaar. Wil je meer over mij weten lees mijn bio.... MORE ABOUT ME

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.