Expo New York City! Volg mijn avontuur als Kunstenaar Amber Houweling

Gepubliceerd op 18 december 2023 om 14:15

Van Amsterdam naar Time Square, NYC!

Lees het verhaal. Hoe heb ik het voor elkaar gekregen? 

New York City - Wat een wereldstad! DREAMS COME TRUE!

Yes, het is gelukt! Ik ben helemaal trots! Mijn kunstwerk is te zien op een mega groot Billboard als NFT-kunstwerk in New York!

Daar stond ik dan, op Time Square, omringd door de sprankelende lichten en het bruisende geluid van de stad. De middag had ons al een voorproefje gegeven, maar nu, met de avond gevallen, was het werkelijk indrukwekkend. 

Het voelde nog steeds onwerkelijk, een ervaring die razendsnel voorbijging, doordrenkt met indrukken en gesprekken met andere kunstenaars rond de centrale trap op het plein.

Het was niet alleen een kans om te exposeren, maar ook om waardevolle tips te verzamelen over internationaal groeien. 

 

Welkom in mijn Kunstzinnige Leven! 

Hi! Ik ben Amber, Kunstenaar uit Utrecht. Oprichter van 2 bedrijven Domcity ART en Houweling advies.

Ik schilder en maak vol passie moderne schilderijen en digitale kunstwerken. Ondek mijn werk.

Geniet met me mee van mijn kunstenaarsavontuur.

Lees verder over mijn Kunstzinnig Avontuur in New York City! 

leestijd 5 minuten. Krijg een beeld van hoe het is om professioneel kunstenaar te zijn.

Hi, ik ben Amber, een succesvolle kunstenaar. Ik leef mijn droomleven!  Wil je meer over mij weten lees mijn bio.... MORE ABOUT ME

MIJN EXPO IN NYC

Hoe heb ik het voor elkaar gekregen?

De afgelopen maanden zijn voorbij gevolgen.

Actief netwerken en deelnemen aan internationale beurzen speelden een cruciale rol. Op een beurs in Amsterdam, met een strenge selectiecommissie, werd ik toegelaten, waardoor ik op de lijst van internationale kunstenaars belandde. Actieve zoektochten op verschillende kunstplatforms resulteerden uiteindelijk in de uitnodiging op Time Square. Mijn volgende stappen richten zich op het opbouwen van een internationale portefeuille, met exposities gepland in Londen en Bangkok.

Mijn Visie

Elke kunstenaar begint met een visie. Voor mij was het een visie van kleuren die tot leven kwamen, vormen die met elkaar dansten, en emoties die opdoemden uit het doek. Ik wist dat mijn kunst meer dan alleen esthetisch moest zijn; het moest mensen raken, inspireren en uitdagen. Als vrije onafhankelijke kunstenaar volg ik mijn eigen weg en regels. Ik ben voortdurend op zoek naar vernieuwing in mijn kunst met technieken en materialen.

MY WHY

Jullie te inspireren door de schoonheid en diversiteit van de wereld te laten zien. Het is mijn droom om mijn kunstwerken wereldwijd te presenteren en zo mijn vrijheid en onafhankelijkheid als vrouwelijke kunstenaar uit te dragen. 

De Toewijding

De afgelopen maanden zijn voorbij gevolgen. Wel was de weg naar Times Square er een van toewijding. Ik werkte dag in, dag uit in mijn atelier, experimenteerde met nieuwe technieken en duwde mezelf om steeds betere kunstwerken te maken. Soms was het moeilijk, soms frustrerend, maar ik bleef vastberaden en bleef mijn passie volgen. Mijn nieuwe collectie kunstwerken komt uit in 2024. Schrijf je in om op de hoogte te blijven.

Online Presentatie

Een belangrijke stap in mijn reis was het bouwen van een sterke online aanwezigheid. Ik creëerde een professionele website en gebruikte sociale media om mijn kunstwerken te delen met de wereld. Dit was essentieel om mijn werk onder de aandacht te brengen van mensen buiten mijn directe kring.

Netwerken en Kansen Grijpen

Ik sloot me aan bij lokale kunstverenigingen, nam deel aan kunstbeurzen en tentoonstellingen, en zocht naar kansen om mijn werk aan een breder publiek te tonen. Het was tijdens een van deze evenementen dat ik de kans kreeg om mijn kunst naar Times Square te brengen. Op een gegeven ogenblik sta je op een lijst als kunstenaar en krijg je steeds meer internationale uitnodiging om mee te doen.

Het Moment

De uitnodiging om mijn kunst op Times Square tentoon te stellen was een keerpunt. Ik herinner me het moment waarop ik het nieuws ontving en het voelde als een droom die uitkwam. Maar het was geen toeval; het was het resultaat van jarenlang hard werken, toewijding en het nooit opgeven van mijn droom.

De Toekomst

Ik weet dat dit slechts het begin is van mijn reis als kunstenaar. Mijn droom is om nog meer mensen te inspireren en mijn kunst met de wereld te delen.

Dus, als je toevallig in New York City bent in december, kijk even omhoog op Times Square en bekijk mijn kunstwerk.

Stel je eens voor... en ga met me mee op reis.

 

Voorafgaand aan de Expo in New York

De eerste twee weken van november vormden een ware oase van inspiratie. Ik koos ervoor om een lang weekend weg te gaan, ver weg van de drukte, naar een afgelegen plek voor een retraite. Deze retraite diende als mijn bron van creativiteit waar ik mijn plannen voor de toekomst verder aanscherpte. Omringd door de rustgevende natuur en vergezeld door mijn prachtige netwerk van vrouwelijke ondernemers, voerde ik waardevolle gesprekken tijdens ontspannende wandelingen, waardoor mijn plannen concreet vorm kregen.

Deze momenten in de natuur vormden een waardevolle onderbreking, waardoor ik mijn gedachten kon laten stromen en nieuwe ideeën kon omarmen. Het was een tijd van reflectie en verdieping, waarbij de omgeving en mijn connecties een harmonieuze bijdrage leverden aan mijn creatieve proces.

Nog een Extra Expo in Nederland met een flinke korting op mijn schilderijen

Terug in mijn thuisbasis dompelde ik me volledig onder in de voorbereidingen voor de kunstexpositie in New York. Ik nam je mee in mijn gedachten terwijl ik zorgvuldig de schilderijen selecteerde die ik wilde tentoonstellen. Een extra expo van twee exclusieve dagen werd ook georganiseerd, waar 30 schilderijen met een flinke korting werden aangeboden om jullie als fan te bedanken.

Terug naar de Werkelijkheid en Plannen voor de Toekomst

Na deze intensieve periode vlogen we naar New York voor de grote opening van mijn kunsttentoonstelling op Times Square. Samen ontdekten we de bruisende kunstscene en historische bezienswaardigheden van de stad. Terug in Nederland, geïnspireerd door de ervaringen in New York, werkte ik aan een nieuw, krachtig kunstwerk dat mijn kernwaarden en mijn reis als kunstenaar weerspiegelde. Tijdens ontmoetingen met potentiële samenwerkingspartners uit Bangkok en Londen werden plannen gesmeed voor toekomstige exposities in 2024.

Tijd om te Genieten en Plannen voor 2024

Nu is het tijd om te genieten van alles wat we hebben gezien en ervaren. New York was al in kerststemming, met overal versieringen en een feestelijke sfeer. Mijn focus voor 2024 ligt op internationale exposities in Londen en Bangkok. Ik wil kunst maken voor de wereldmarkt en pleiten voor meer investeringen in kunst gemaakt door vrouwen. Ook verdiep ik me verder in de digitale kunstmarkt en NFT's.

Het is een opwindende tijd, en ik kijk uit naar wat de toekomst zal brengen. We knallen weer door! Deze twee maanden in mijn droomleven als kunstenaar beloven een opwindend avontuur vol groei en passie, waarin we samen inspiratie vinden, creëren, exposeren en de kunstwereld verkennen. Ga je met me mee? Volg mijn leven als kunstenaar in mijn Flogs en Blogs.

Ps: Benieuwd hoe je kunst bij mij kan kopen? Dat kan op deze 2 manieren.

Lees meer over mijn inspirerende reizen als kunstenaar:

  1. Tropische reis naar Curaçao met een beetje kunst - mei – Kunst Blog 2023 - Binnekort te lezen
  2. Kunstzinnige Citytrip naar Parijs van 4 dagen - juni- Kunst Blog 2023

Dit is een glimp. Ik kan niet wachten om deze spannende reis voort te zetten en mijn kunstwerken en verhalen met jullie te delen.

Met creatieve groeten, Amber Houweling

Ps: Wil je meer weten en vind je het leuk om te zien wat ik voor schilderijen ik maak en wat ik nog meer doe als kunstenaar? Het is echt een andere levensstijl. Je kan mij volgen op social media, Facebook, Instagram en Pinterest en via mijn blogs. 

STORYTELLING ART.  Persoonlijke moderne kunstwerken met een verhaal. Met liefde gemaakt.

Je kan ook een persoonlijke opdracht geven voor het maken van een schilderij of Digitaal kunstwerk. 

Ik maak kunst met een verhaal. Persoonlijke kunst v.a. €2250,-  We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of Bel /app meteen naar +31622699121. Houd rekening met 8 weken doorlooptijd om het schilderij te schilderen. 

 

Kunst Blog - Ontdek en Beleef het mee! Volg mijn leven als kunstenaar - Vrouwelijke Kunstenaar Amber Houweling

Recentelijk ben ik teruggekeerd uit Parijs, daarvoor was ik in Portugal en zelfs daarvoor op Curaçao. De komende weken zal ik al mijn reisverhalen online delen. Ik heb enorm genoten van de afgelopen maanden, waarin ik veel inspiratie heb opgedaan. Deze reizen hebben me ontzettend geïnspireerd en hebben me zowel als ondernemer als kunstenaar sterk laten groeien. Ik kan niet wachten deze reisverhalen met jullie te delen.

Lees meer »

16 Onvergetelijke Tips voor een Familieavontuur in Ferragudo, Portugal

Welkom bij mijn Kunst Blog, waar mijn droomwereld draait om de essentie van vrijheid, reizen, creativiteit en ambitie. Geniet mee met mijn kunstenaarsavontuur. Ontdek mijn verhalen met hoogte- en dieptepunten, mijn persoonlijke ervaringen, mijn brandende ambitie, het intrigerende creatieve proces en natuurlijk mijn kunst en reizen.

Lees meer »

Hi, ik ben Amber, een (online) ondernemer en kunstenaar. Wil je meer over mij weten lees mijn bio.... MORE ABOUT ME

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.