Gratis Workshop en Werkboek

Zet jezelf vast op de wachtlijst voor september 2022

Doelen stellen en kansen naar je toetrekken

MAAK JE EIGEN PAD NAAR SUCCES

HAAL MEER UIT JEZELF

KRIJG MEER ENERGIE EN PLEZIER

Welkom!

Wil je gelijk beginnen met het plannen van je droomleven? Top! Ik heb vast een werkboek voor je gemaakt. Veel plezier met het plannen van je doelen. Vergeet je niet ook op te geven voor de workshop!

Het resultaat

Duurzaam leven! Bruisend van energie! Leg de basis voor je eigen succes. Voel je energiek en vitaal. Na deze workshop weet jij hoe je dat kan doen. Stel je eens voor. Je laat je nergens meer door af leiden en je hebt je omgeving zo ingericht dat alles om je heen je energie geeft.

Jij kan nu de juiste doelen stellen en kansen naar je toe te trekken. Leef je droomleven vol energie en succes.

Invloedrijke mensen hebben het vermogen te krijgen wat ze willen, om geweldige kansen, mensen en rijkdom aan te trekken. Dat kan jij ook! De formule is eenvoudig. Om je natuurlijke kracht te versterken, moet je dingen laten die je energie kosten en de dingen doen die je energie opleveren.

Er zijn twee manieren om te krijgen wat je wilt. Wij zijn hier in het Westen getraind om voor de eerste manier te gaan. Stel een doel en streef het na. Maar het kan ook anders. Trek de dingen naar je toe. Je kan het verschillende namen geven toeval, geluk etc….

NIEUWSGIERIG? Volg de workshop! Deze wordt nu kosteloos aangeboden. Normaal €185,-.

Schrijf je meteen in: Zet jezelf vast op de wachtlijst voor september. Stuur me een mailtje.

De training wordt gegeven door Amber Houweling.

 • Wanneer? – Zet jezelf vast op de wachtlijst voor september. Wachtlijst

 • Waar? – Op de inspirerende locatie in Utrecht. Inclusief koffie en thee.

 • Wat kost het? – Niets.

In deze workshop krijg je een voorproefje van deze methode. Je leert creatief doelen stellen, meer uit jezelf halen, je eigen pad naar succes creëren en leven meer energie, meer succes en meer plezier. Kortom: duurzaam leven! 

Amber Houweling is kunstenaar, ondernemer en eigenaar van kunstgalerie Domcityart Utrecht. Ze maakt grote kleurrijke schilderijen en digitale fotokunst en verzorgt workshops over creatief ondernemerschap. 

I create artwork, that makes the world more beautiful

FOLLOW ME

Schrijf je nu in voor de workshop. Doelen stellen en kansen naar je toetrekken. In deze workshop leer je alles over doelen stellen van de expert Amber. Improve Your Tomorrow.

Hoe pak je dat nou aan..? Het begint met de vraag ‘Waarom wil je aan de slag met je dromen?’ en ‘Wat zijn jouw doelen?’.

In deze workshop leer je hoe je doelen stelt en hoe je dingen naar je toetrekt. Jij leert wat hiervoor de beste aanpak is en hoe je je wens(en) ook daadwerkelijk kunt realiseren.

Zet je eerste stappen naar jouw droom toekomst.

Schilderij titel: Duck face moderne hedendaagse kunst street art urban city | Kunstenaar Amber Houweling Utrecht

Do it for the process!

Het hoeft niet allemaal zwaar en moeilijk te zijn. Door gebruik te maken van een andere techniek, Leer je doelen stellen die perfect bij je passen. Met als doel het maximale resultaat te halen. Begin met bouwen aan je droomtoekomst.

Leer duidelijke doelen op te stellen en maak je stappenplan naar succes!

 • Meer uit jezelf halen?

 • Alles aan kunnen met gemak?

 • Alle ballen hooghouden en nog energie overhebben?

 • Meer duidelijk hebben over wat je wilt gaan doen?

Verspil niet langer je kostbare tijd en energie.

Amber is een ervaren coach en kent alle ins and outs van het stellen van doelen. Met haar kennis en ervaring wil ze graag ondernemers verder helpen.

Meer overzicht begint vaak met het opschrijven van de juiste doelen. Ze biedt deze workshop aan om jou ook meer grip te geven op wat je wilt bereiken.

Wat kan ik verwachten?

Een workshop waarin doelen stellen voor jouw succes centraal staat. In 2 uur tijd krijgen we boven water wat jouw doelen zijn, maken we deze concreet en maak je een begin met je plan voor hoe jij meer uit je toekomst kunt halen. De volgende vragen komen onder meer aan bod:

 • Het doel van doelen stellen (waarom eigenlijk?)

 • Hoe stel je goede doelen?

 • Hoe ga je van je doel naar een concreet actieplan?

 • Hoe creëer je je eigen succes?

 • Hoe laat je succes naar je toekomen?

Deze workshop is een gratis voorproefje voor een 6-weekse cursus waarin we dieper op de methode ingaan. Hierin leer je onder meer:

 • Wat je drijfveren en je kwaliteiten zijn

 • Je belemmeringen uit de weg te ruimen

 • Welke stappen je kunt zetten op weg naar je droomleven

 • Hoe je duidelijke doelen kunt stellen

 • Hoe je dingen naar je toe kan trekken

Voor deze vervolgcursus kan je je binnenkort inschrijven.

Tot snel! Hartelijke groet,

Amber

Wil je weten wie ik ben? Lees hier meer over het leven van een kunstenaar.

Nu krijg ik op feestjes vaak deze reactie als ik vertel wat ik doe:” Echt? Wat doe je dan allemaal als kunstenaar en ondernemer? Kan je daarvan rond komen?”

Ja zeker! Enthousiast begin ik dan te vertellen en ik laat foto’s van mijn werk zien. Ik krijg dan vaak verbaasde reacties. Wow wat gaaf! Wat een leuke baan. Ze willen weten hoe het leven van een kunstenaar er uitziet en hoe je ervan kan leven. Het is natuurlijk heel iets anders dan een kantoorbaan.

Wil je het ook weten en vind je het leuk om te zien wat ik voor schilderijen maak en wat ik nog meer doe als kunstenaar? Het is echt een andere levensstijl. Je kan mij volgen op social media en via mijn blogs.

Ja leuk, ik schrijf me in!

 

Ik heb mijn carrière in de financiële wereld voor nu achter me gelaten. Ik zeg nooit nooit. Maar voor nu geniet ik met volle teugen. Naast mijn werkende leven heb ik veel gereisd over de wereld. Deze inspiratie, beleving en uiting van verschillende culturen, evenals Street-art, laat ik terugkomen in mijn kunstwerken.

Ik vind het heerlijk om mooie schilderijen en kunstwerken te maken. Om mensen te laten genieten. Iets toe te voegen aan de wereld. Ik ben een mengelmoes van verschillende culturen. Met een Canadese vader en Nederlandse moeder heb ik het gevoel van vrijheid, de reislust heb ik niet van een vreemde.

Mijn passie!

Vanaf dat ik heel jong was, maakte ik al kunst. Ik tekende alles na. En altijd al helemaal fan van Walt Disney. Mooie tekeningen maken is heerlijk. Dozen vol. Mijn eerste muurschildering heb ik gemaakt van resten muurverf op mijn slaapkamer. Ik was toen 8 jaar.

Toch ben ik na mijn middelbare schooltijd iets heel anders gaan doen. Ik ben economie gaan studeren en tegelijkertijd gaan werken. Ik wilde mijn eigen bedrijf op zetten. Ervoor te zorgen dat ik altijd voldoende geld zou verdienen. Om alles te doen wat ik wilde. En ik wilde veel. Ik wilde de hele wereld zien. Ik begreep al jong, dat het handig was om genoeg geld te hebben. Deze keuzes van studeren en hard werken hebben me ver gebracht. Ik heb bij grote banken en verzekeringsmaatschappijen gewerkt als manager. Naar het buitenland geweest om een hotel-resort te beginnen. Ik heb grote projecten aangepakt als zelfstandig ondernemer. Tussen de opdrachten door heb ik toch steeds weer het schilderen opgepakt. En dan merk je toch, dat je passie altijd aan je blijft trekken.

Nu eindelijk volg ik echt mijn passie. Ik ben nu ondernemer en kunstenaar. Ik zet me in voor vrouwen en financiën. Zelfstandig zijn en genoeg geld hebben om goed van te leven vind ik belangrijk voor iedereen.

Het heeft voor mij langer geduurd om mijn hart te volgen. Ik heb veel te lang gewacht. Er was altijd wel iets waardoor ik de sprong niet durfde te wagen.

Eindelijk ben ik dan toch begonnen als kunstenaar. Als ik had geweten hoe veel ik hiervan geniet en hoe trots ik me voel, dan had ik het jaren eerder gedaan.

Titel Eternal Beauty | Modern Schilderij Uniek kunstwerk

Artiest Amber Houweling Utrecht DOMCITYART

Afmetingen 160 x 160 cm (lxb) Het schilderij bestaat uit 4 losse delen van ieder 80 x 80 cm. De delen zijn alleen samen te koop. lees het verhaal achter het schilderij.

Meer achtergrondinformatie over de kunstenaar

Amber Houweling een bekende kunstenaar uit de stad Utrecht. Haar pakkende kunstwerken en schilderijen hangen bij verschillende (online) galeries door heel Nederland. Haar werk staat o.a. in het vooraanstaande kunsttijdschrift “Vind” (geschiedenis, architectuur, kunst en antiek). Het kunstblad “Vind” heeft een samenwerking met de kunstbeurs Pan Amsterdam. Amber heeft op verschillende beurzen gestaan in Amsterdam, op de ADAF (Amsterdam Dutch Art fair) en in Eindhoven op de kunstbeurs. En heeft daarnaast bij grote bedrijven, zoals de Rabobank, geëxposeerd.

Kunst en Utrecht staan voor haar centraal. Utrecht is echt een hippe kunstenaars stad. Het is een stad met een rijke cultuur, waar veel kunst te ontdekken valt. Even langs gaan bij het Centraal Museum, is natuurlijk een must. Maar een wandeling door de prachtige stad is zeker de moeite waard. Het wemelt van de leuke straatjes, hofjes, kunstateliers en terrasjes. In de avond is er de lichtroute door de stad, die je onder meer langs de verlichte Domtoren voert. Geweldig om te zien. Tevens zijn er een flink aantal leuke galeries om te ontdekken.

ART and BLOGS PORTFOLIO 2022

Kunst Blog - Ontdek en Beleef het mee! Volg mijn leven als kunstenaar - Vrouwelijke Kunstenaar Amber Houweling

Recentelijk ben ik teruggekeerd uit Parijs, daarvoor was ik in Portugal en zelfs daarvoor op Curaçao. De komende weken zal ik al mijn reisverhalen online delen. Ik heb enorm genoten van de afgelopen maanden, waarin ik veel inspiratie heb opgedaan. Deze reizen hebben me ontzettend geïnspireerd en hebben me zowel als ondernemer als kunstenaar sterk laten groeien. Ik kan niet wachten deze reisverhalen met jullie te delen.

Lees meer »

NIEUWSTE BLOGS

Kunst Blog - Ontdek en Beleef het mee! Volg mijn leven als kunstenaar - Vrouwelijke Kunstenaar Amber Houweling

Recentelijk ben ik teruggekeerd uit Parijs, daarvoor was ik in Portugal en zelfs daarvoor op Curaçao. De komende weken zal ik al mijn reisverhalen online delen. Ik heb enorm genoten van de afgelopen maanden, waarin ik veel inspiratie heb opgedaan. Deze reizen hebben me ontzettend geïnspireerd en hebben me zowel als ondernemer als kunstenaar sterk laten groeien. Ik kan niet wachten deze reisverhalen met jullie te delen.

Lees meer »

Kunst Blog - Ontdek en Beleef het mee! Volg mijn leven als kunstenaar - Vrouwelijke Kunstenaar Amber Houweling

Recentelijk ben ik teruggekeerd uit Parijs, daarvoor was ik in Portugal en zelfs daarvoor op Curaçao. De komende weken zal ik al mijn reisverhalen online delen. Ik heb enorm genoten van de afgelopen maanden, waarin ik veel inspiratie heb opgedaan. Deze reizen hebben me ontzettend geïnspireerd en hebben me zowel als ondernemer als kunstenaar sterk laten groeien. Ik kan niet wachten deze reisverhalen met jullie te delen.

Lees meer »

16 Onvergetelijke Tips voor een Familieavontuur in Ferragudo, Portugal

Welkom bij mijn Kunst Blog, waar mijn droomwereld draait om de essentie van vrijheid, reizen, creativiteit en ambitie. Geniet mee met mijn kunstenaarsavontuur. Ontdek mijn verhalen met hoogte- en dieptepunten, mijn persoonlijke ervaringen, mijn brandende ambitie, het intrigerende creatieve proces en natuurlijk mijn kunst en reizen.

Lees meer »

Terug naar HOME of verder naar SHOP ART SCHILDERIJEN of SHOP ART PHOTO DIGITAL

Schrijf je hier in voor DOMCITYART NEWS 

AMBERS ART & DESIGN NEWS

* indicates required