NEW ART  

Schilderijen & Kunstwerken

Het nieuwe kunstwerk van de maand. Wees er snel bij er is er maar éen van. Het kunstwerk is uniek.

Ben je toch te laat. Je kan ook een persoonlijke opdracht geven voor het maken van een schilderij.

Titel Eternal Beauty | Modern Schilderij Uniek kunstwerk

Artiest Amber Houweling Utrecht DOMCITYART

Afmetingen 160 x 160 cm (lxb) Het schilderij bestaat uit 4 losse delen van ieder 80 x 80 cm. De delen zijn alleen samen te koop.

Nieuw Extra Groot schilderij Original 160 x 160 cm Moderne Hedendaagse Kunst.

Het schilderij 'Eternal Beauty' van Amber Houweling is een moderne, hedendaagse kunstwerk dat een verhaal vertelt over de eeuwige jeugd en het verlangen om mooie momenten vast te houden. Centraal staat een vrouw die symbool staat voor persoonlijke kracht, bescherming, ambitie, intellect, medeleven en verantwoordelijkheid. Ze is jong en straalt levensvreugde en verwachting uit, haar ogen zijn grote blauwe poelen vol van verwachting.

Maar wie is deze vrouw? Wat is haar verhaal? Het lijkt alsof ze gevangen zit in het schilderij, alsof ze ons iets wil vertellen maar niet kan spreken. Haar blik is intens en haar lichaamstaal lijkt te suggereren dat ze op het punt staat om in actie te komen. Maar waarom?

Misschien heeft ze een geheim dat ze met ons wil delen, of misschien staat ze symbool voor iets dat we allemaal nastreven: jeugdige energie en vitaliteit, de ambitie om alles uit het leven te halen wat erin zit. Maar wat betekenen de edelstenen die in het schilderij verwerkt zijn? Amber, gouden calciet en gouden tijgeroog zijn stenen die staan voor bescherming, kracht en ambitie. Misschien symboliseren ze de eigenschappen die de vrouw op het schilderij belichaamt.

Het schilderij zelf is een mix van verschillende technieken, van graffiti tot mixed media. De lichtval is bijzonder, met veel contrast tussen licht en donker en zacht en fel. Dit maakt dat het schilderij je blijft verwonderen en je langer laat kijken, je betovert en meeneemt op een avontuur vol emotie en mysterie.

En zo blijft de vrouw op het schilderij ons fascineren, alsof ze ons uitnodigt om haar beter te leren kennen. Wie weet wat voor avontuurlijke verhalen ze ons nog kan vertellen. Voor nu blijft ze een symbool van eeuwige jeugd en ambitie, van persoonlijke kracht en verantwoordelijkheid, vastgelegd op doek voor de eeuwigheid.

En je krijgt ook deze 5 cadeau's extra

Gratis bezorging door heel Nederland

Deze kosten worden voor je betaald.

Special ART lab.

THE ART NEWS is beschikbaar!! Schijf je snel in.....

Extra GRATIS ophangsysteem.

Je kunstwerk is gelijk klaar om op te hangen.

En een speciaal kunst CADEAU voor jou.....

Extra een Echtheids -certificaat van je kunstwerk.

Mogelijk vind je deze kunst prints ook leuk. Andere kunstliefhebbers kochten deze foto prints ook.

KOOP NU...KLIK hier op het kunstwerk

NEW luxe Special Edition

Titel: Tiger Power Woman

Prijs €250,-

GROOT Afmeting 80x60 cm op Plexiglas

KOOP NU.... KLIK hier op het kunstwerk

TOP ART POSTER PLEXIGLAS

Titel: Utrecht Dom Green Graffiti

Prijs €155,-

SMALL Afmeting 60x40 cm op Plexiglas

Speciaal voor jou!

Hoe gaat het kopen van kunst online?

Alle kortingen en extra's zitten automatisch bij je bestelling. Je hoeft hier niks extra's voor te doen. Lekker makkelijk! Klik op het kunstwerk dat je wilt hebben.

Geniet van mijn kunst. Veel kunst plezier!!

VRAGEN ??

Stuur me een mail of een app tel; 06 22 699 121.

Ik wil meer kunst bekijken. 

ENJOY MY ART

Thank you! Dank je wel voor je bezoek. Kom snel nog een keer langs. Een paar keer per jaar maak ik nieuwe kunstwerken. Veel kunst plezier.

Disclaimer