Kunst blog |Booming exposure met mijn schilderijen collectie in Utrecht

Gepubliceerd op 26 mei 2021 om 10:40

Kunst blog | Booming exposure met mijn schilderijen collectie in Utrecht

Booming exposure!!

Geweldig nieuws! Na de zomer is het zover!! Ik ga een super expositie houden in een prachtig statig herenpand van Grytte.nl aan de Maliebaan in de stad Utrecht met mijn nieuwe collectie moderne kunst schilderijen! 

Dit is een samenwerking tussen DomCityArt.com en Grytte.nl

 

Links op de foto, Femke van Welbergen en rechts Amber Houweling

Het gaat een grote expo worden van rond de 30 a 40 kunstwerken! Ook zal er een officiële opening zijn met een borrel! De datum staat nog niet precies vast. Dit hangt samen met de corona regels. Ik houd jullie op de hoogte. 

Tijdens de expo kun je elke dag vrijblijvend binnen lopen. De locatie is geopend van 8.30 tot 18.00 Het is een prachtig pand, met verschillende verdiepingen, waar je flex werkplekken en vergaderzalen kan huren. Grytte heeft verschillende panden door heel Nederland. Onder meer in Amsterdam en Utrecht. 

 

Even kijken bij de moderne kunstwerken >>

 

Het is HET “nieuwe werken”! Kunst kijken gecombineerd met een mooie werkomgeving! De kunstwerken komen er prachtig tot uiting. Het interieur is modern en warm. Je voelt je er helemaal thuis als je binnenkomt. 

Door de rustige ruimtes met veel licht en hoge plafonds komen de kunstwerken echt tot hun recht. Ik maak grote moderne hedendaagse kunst. Abstract gecombineerd met bloemen, gezichten en felle kleuren. Dus kom snel kunst kijken en neem je laptop mee, zo kan je gelijk een dag op een andere locatie blijven werken. Kijk op de site www.GRYTTE.nl

Corona was een relatief rustige periode voor mij, maar dat is nu voorbij. Er staan na de zomer 3 evenementen gepland: 

1.     De atelierroute in Utrecht. Deze is in oktober. Galerie Domcityart Utrecht

2.     Deze grote expositie op de maliebaan (verwachting is september). 

3.     En er komt een Open lucht Kunstfeest aan in Zeist. Het is booming!!

Ik ben Amber Houweling. Kunstenaar en ondernemer. 

Mijn kunst galerie DOMCITYART zit in de stad Utrecht.

Ik maak grote kleurrijke moderne en abstracte schilderijen op doek en daarnaast sprekende digitale kunstwerken. Ik verzamel mooie momenten uit het leven. Het schilderij dat ik maak, groeit en ontstaat, terwijl ik eraan werk. Het vertelt een verhaal. In elk schilderij geef ik een stukje van mezelf mee.

Ik maak gebruik van verschillende stijlen, zoals Street-art en moderne abstracte popart. Daarnaast werk ik ook in opdracht. Ik maak dan een schilderij speciaal voor jou! Hiermee krijg je wat je zoekt!

Laat je raken door mijn kunst. Het is een compositie van verschillende ervaringen samengevoegd. Mijn schilderijen zijn de ene keer vrouwelijk, hip, soms romantisch met bloesem en gezichten. En een andere keer weer donker stoer met rechte vlakken. En soms combineer ik beide stijlen.

Mijn stijl is nieuw, mixed media, graffiti, spray-paint, City street art, Dutch master schilderijen met felle neon kleuren. De schilderijen zijn modern, divers en spannend, zoals Street-art en moderne abstracte popart. 

Alle schilderijen die ik maak, zijn tijdloos. Het merk DomcityArt staat voor elegante kunst van hoge kwaliteit. Ik werk met felle kleuren, neon, street art en color blocking. Zo geef ik ieder schilderij een aparte twist. The look is soms industrieel met goud. Dit geeft een warm gevoel. En soms straalt een schilderij juist weer rust en ruimte uit.

 

Maar er zijn ook tropische surreële vergezichten van verre reizen met veel groen. Mijn kunstwerk neemt je mee naar een andere wereld. Fantasierijke schilderijen gecombineerd met bloemen en vrouwengezichten, digital art, mixed media, foto’s en tekeningen. Soms met als hoofdthema de stad Utrecht met de domtoren, verwerkt in een moderne compositie van digitale kunst. Elk schilderij is uniek en geeft een andere beleving.

I love happy customers. Ik vind het fantastisch om kunst te maken en mijn stem te laten horen via mijn kunst.

De wereld mooier te maken en jou te laten genieten van moderne kunst!

Hartelijke groet, Amber

Meer blogs om te lezen

Een werkweek van 4 uur als kunstenaar

Tja, wat ik de afgelopen maanden geleerd heb, is het maar gewoon doen en doorgaan en doorgaan. En blijven doorzetten. Die werkweek van 4 uur is nu nog ver te zoeken. Maar dat is wel mijn doel voor de toekomst. 2020 staat voor mij in het teken het neerzetten van mijn eigen kunstbedrijf.

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.