BLOG KUNST & INTERIEUR

Stap binnen in mijn Kunst Blog, waar mijn droomwereld draait om vrijheid, reizen, creativiteit, ambities en kunst.

Geniet mee met mijn avontuur als kunstenaar. Volg mijn verhalen vol hoogte- en dieptepunten, waarin ik mijn persoonlijke ervaringen met alle ups-and-downs deel.

Kunstenaar Amber Houweling uit Utrecht  staat op de foto met kwasten in haar hand..Stap binnen in mijn Kunst Blog, waar mijn droomwereld draait om vrijheid, reizen, creativiteit en ambitie in de schijnwerpers staan. Ik nodig je uit om samen met mij te gen

Neem een moment voor jezelf en laat je betoveren door mijn wereld vol passie en creativiteit. Benieuwd? Begin met lezen van mijn en laat je inspireren! 

AMBERS ART & DESIGN NEWS

* indicates required

Lees hier alle blogs

16 Onvergetelijke Tips voor een Familieavontuur in Ferragudo, Portugal

Welkom bij mijn Kunst Blog, waar mijn droomwereld draait om de essentie van vrijheid, reizen, creativiteit en ambitie. Geniet mee met mijn kunstenaarsavontuur. Ontdek mijn verhalen met hoogte- en dieptepunten, mijn persoonlijke ervaringen, mijn brandende ambitie, het intrigerende creatieve proces en natuurlijk mijn kunst en reizen.

Lees meer »

Een werkweek van 4 uur als kunstenaar

Tja, wat ik de afgelopen maanden geleerd heb, is het maar gewoon doen en doorgaan en doorgaan. En blijven doorzetten. Die werkweek van 4 uur is nu nog ver te zoeken. Maar dat is wel mijn doel voor de toekomst. 2020 staat voor mij in het teken het neerzetten van mijn eigen kunstbedrijf.

Lees meer »