De nieuwe Gouden Eeuw: Een Duik in de Wereld van Digitale Kunst en NFT's 2024

Gepubliceerd op 22 februari 2024 om 13:00

Welkom in mijn Kunstzinnige Leven! 

Welkom in mijn droomwereld van vrijheid, reizen, creativiteit en ambitie. Geniet mee met mijn kunstenaarsavontuur. Ontdek mijn verhalen met hoogte- en dieptepunten, mijn persoonlijke ervaringen, mijn brandende ambitie en het intrigerende creatieve proces en natuurlijk mijn reizen. Amber Houweling

Hi, ik ben Amber, een (online) ondernemer en kunstenaar. Wil je meer over mij weten lees mijn bio.... MORE ABOUT ME

De Nieuwe Gouden Eeuw: Een Duik in de Wereld van Digitale Kunst en NFT's 2024

Mijn kunst is een wereldwijde reis vol levendige, hedendaagse mixed media creaties. Stadsgezichten, exotische landschappen, krachtige vrouwelijke portretten verweven met bloesem en digitale kunst. Ontdek jouw favoriete werk en deel je visie voor je droomschilderij. Bekijk hier meer van mijn kunstwerken.

 

De Nieuwe Gouden Eeuw: Een Duik in de Wereld van Digitale Kunst en NFT's 2024

Hey daar, kunstliefhebber! 🎨

Welkom in 2024! Als kunstenaar van grote schilderijen op doek en digitale kunstwerken ben ik pas kortgeleden ook in de wereld van NFT's gedoken. Elke stap voelt als een nieuw avontuur. Het is alsof ik een spannende ontdekkingsreis ben begonnen, vol met verrassingen en nieuwe mogelijkheden om mijn kunst te delen. 

Lees hier meer over de Toekomst van Digitale Kunst en NFT's

Toen ik mijn allereerste NFT uitbracht, was dat echt een big deal voor me. Dit was in december 2023. Het omarmen van nieuwe technologieën en het naar een hoger niveau tillen van mijn kunst vind ik geweldig om te doen.

Het is echt cool om te zien hoe de kunstwereld verandert door digitale kunst en NFT's. Door mee te doen aan exposities, zoals die op Times Square in New York, heb ik niet alleen mijn werk aan een wereldwijd publiek kunnen laten zien, maar heb ik ook nieuwe vrienden gemaakt in de NFT-community. We werken zelfs samen aan projecten, wat superleuk is.

Ik kan niet wachten tot mijn Expo op het Centraal Station in Amsterdam in mei 2024. Het voelt als een droom die uitkomt om mijn werk te laten zien aan mensen over de hele wereld. Het is ook geweldig om deel uit te maken van iets groters dan mezelf, om samen met anderen de wereld van digitale kunst en NFT's te verkennen.

Ik blijf nieuwsgierig en open voor nieuwe kansen en ideeën. Want wie weet wat voor geweldige dingen er nog gaan gebeuren op deze spannende reis! Ik ben ook bezig om het voor elkaar te krijgen om te exposeren op een groot digitaal billboard in Utrecht!

De Nieuwe Gouden Eeuw: Een Duik in de Wereld van Digitale Kunst en NFT's

Welkom in 2024, het tijdperk van digitale revolutie en artistieke veranderingen als kunstenaar. Als je de laatste tijd enigszins op de hoogte bent van de kunstwereld, heb je waarschijnlijk wel gehoord van de termen "NFT's" en "digitale kunst". Deze woorden zijn niet zomaar trendy buzzwoorden; ze vormen de pijlers van een ware revolutie in de kunstmarkt. Laten we eens dieper ingaan op deze opwindende ontwikkelingen en wat ze betekenen voor zowel mij als kunstenaar en voor jullie als investeerders.

Het Begin van een Nieuw Tijdperk

NFT staat voor Non-Fungible Token, een unieke digitale activa die eigendom vertegenwoordigt en op de blockchain wordt vastgelegd. Deze tokens hebben de deur geopend naar een geheel nieuwe manier van het bezitten en verhandelen van kunst. In 2024 zijn NFT's booming, en de mogelijkheden lijken eindeloos.

Hoe Begin Je Met Het Kopen van NFT's?

Het kopen van NFT's is verrassend eenvoudig. Met een cryptocurrency-portemonnee en toegang tot een NFT-marktplaats zoals OpenSea of ​​Foundation, kun je beginnen met browsen en bieden op digitale kunstwerken. Het proces is net zo toegankelijk als het kopen van fysieke kunst, maar met het extra voordeel van onmiddellijke transacties en wereldwijde toegang.

Wat Levert Het Op? Kan Je Er Rijk Mee Worden?

De vraag naar NFT's groeit exponentieel, wat heeft geleid tot enkele opmerkelijke verkoopprijzen voor digitale kunstwerken. Sommige kunstenaars hebben enorme winsten behaald door hun werken als NFT's te verkopen. Terwijl de markt volatiel kan zijn, biedt het potentieel voor aanzienlijke opbrengsten voor zowel kunstenaars als investeerders.

Trends in de Wereld van NFT's

In 2024 zien we een aantal opmerkelijke trends in de wereld van NFT's. Van opkomende kunststromingen tot samenwerkingen tussen kunstenaars en technologen, de ruimte evolueert voortdurend. Bovendien worden NFT’s en digitale kunst steeds meer erkend als een legitiem onderdeel van de kunstwereld, wat leidt tot meer institutionele betrokkenheid en mainstream acceptatie.

Kun Je NFT's Ophangen in Huis?

Hoewel NFT's digitale activa zijn, betekent dat niet dat ze niet tastbaar kunnen zijn. Veel eigenaars van NFT's kiezen ervoor om hun kunstwerken te tonen via digitale displays of zelfs op grote schermen in hun huis. Met de juiste technologie kunnen NFT's net zo indrukwekkend zijn als traditionele kunstwerken.

Interesse van Kunstenaars en Investeerders

Voor kunstenaars biedt de wereld van NFT's een ongekende kans om hun werk wereldwijd te verspreiden en direct contact te maken met hun publiek. Bovendien kunnen ze profiteren van nieuwe inkomstenstromen en autonomie in de verkoop van hun kunst.

Voor investeerders vertegenwoordigen NFT's een boeiende kans om deel te nemen aan een groeiende markt met een enorm potentieel rendement. Door te investeren in waardevolle kunst NFT's kunnen ze niet alleen bijdragen aan de groei van de kunstgemeenschap, maar ook profiteren van waardevermeerdering op lange termijn.

De Toekomst van Digitale Kunst en NFT's

Terwijl we ons verder wagen in het tijdperk van digitale revolutie, belooft de wereld van digitale kunst en NFT's alleen maar te groeien en te evolueren. Met een toenemende acceptatie en innovatie kunnen we ons verheugen op een toekomst waarin de grenzen tussen traditionele en digitale kunst vervagen, en waarin creativiteit vrijelijk gedijt in de digitale ruimte. Ik heb er heel veel zin in! Ik houd jullie op de hoogte!

Welkom in de nieuwe Gouden Eeuw van de kunst. Welkom in het tijdperk van NFT's.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik! Wil je meer van mijn avonturen volgen en geen kunstnieuws missen? Schrijf je in en volg mijn leven als kunstenaar. Domcity Art News en laten we samen doorgroeien! 🚀✨ 

Meer blogs om te lezen en vind je het leuk om lid te worden van Domcity Art News? Schrijf je in. En mis niks!

Meer blogs die je misschien ook leuk vindt om te lezen?

Ps: Wil je meer weten en vind je het leuk om te zien wat ik voor schilderijen ik maak en wat ik nog meer doe als kunstenaar? Het is echt een andere levensstijl. Je kan mij volgen op social media, Facebook, Instagram en Pinterest en via mijn blogs. 

Met liefde gemaakt. Je kan ook een persoonlijke opdracht geven voor het maken van een schilderij of Digitaal kunstwerk. Ik maak kunst met een verhaal. STORYTELLING ART. Schrijf Je Hier In. Persoonlijke kunst v.a. €2250,- 

We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of Bel /app meteen naar +31622699121.

Houd rekening met 8 weken doorlooptijd om het schilderij te schilderen. 

Creatieve groet, Amber Houweling

Hi, ik ben Amber, een (online) ondernemer en kunstenaar.

Wil je meer over mij weten lees mijn bio.... MORE ABOUT ME

Vrouwelijke kunstenaar Amber Houweling, Utrecht | Moderne Street art kunst | Titel schilderij: DUCK FACE (120 x 80 cm)

Titel: Domstad Utrecht Electric. Deze is al verkocht. Geef een persoonlijke opdracht , mocht mijn stijl je aanspreken.

Kunstenaar Amber Houweling, Utrecht You go G XXX| Titel schilderij:  | VERKOCHT 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.