Ontdek de 12 Stappen naar Succes! Van Kunstenaar naar Miljonair

Gepubliceerd op 24 januari 2024 om 16:11

Welkom in mijn Kunstzinnige Leven! 

Welkom bij mijn Kunst Blog, waar mijn droomwereld draait om de essentie van vrijheid, reizen, creativiteit en ambitie. Geniet mee met mijn kunstenaarsavontuur. Ontdek mijn verhalen met hoogte- en dieptepunten, mijn persoonlijke ervaringen, mijn brandende ambitie en het intrigerende creatieve proces en natuurlijk mijn reizen. Amber Houweling

 

Hi, ik ben Amber, een (online) ondernemer en kunstenaar. Wil je meer over mij weten lees mijn bio.... MORE ABOUT ME

Van Ambitie tot Miljonairsdromen - Mijn 12 Stappen naar Succes!

Mijn kunst is een wereldwijde reis vol levendige, hedendaagse mixed media creaties. Stadsgezichten, exotische landschappen, krachtige vrouwelijke portretten verweven met bloesem en digitale straatkunst. Ontdek jouw favoriete werk en deel je visie voor je droomschilderij. Bekijk hier meer van mijn kunstwerken.

 

Kunstenaarsreis: Van Ambitie tot Miljonairsdromen - Mijn 12 Stappen naar Succes!

Hey daar, kunstliefhebber! 🎨

Groot denken is al het halve werk. Daarna is het gewoon beginnen en steeds kleine stapjes blijven zetten. Continu hetzelfde blijven doen en gewoon maar blijven doorgaan. Over die stappen moet je niet te veel en te lang over nadenken. Als je dat kan dan gaat het je lukken. Ik heb hierover een boek gelezen, hierin staat wat het verschil is tussen miljonairs en “de gewone man (vrouw)”. Er zijn 12 belangrijke verschillen. De spelregels uit het boek heb ik voor mezelf vertaald en probeer ik zoveel mogelijk toe te passen in mijn leven als kunstenaar. Al kom ik maar tot de helft, het is altijd mooi meegenomen.

Hier de spelregels op een rij:

Ik wil jullie meenemen op mijn persoonlijke reis, van een gepassioneerde kunstenaar tot iemand die droomt van financiële onafhankelijkheid. Het begint allemaal met groot denken, en ik ben hier om mijn 12 belangrijkste stappen met jullie te delen. Spoiler alert: het gaat niet alleen over geld, maar ook over het realiseren van mijn artistieke dromen en het inspireren van anderen, vooral vrouwen, om hetzelfde te doen.

 

 1. Maak je doelen groot!

Ik trap af met mijn grootste dromen: over 7 jaar wil ik niet alleen financieel succesvol zijn, maar ook wereldwijd erkend worden als een vrouwelijke kunstenaar die anderen inspireert.

 

 1. Richt je op oplossingen.

Elke dag streef ik ernaar iets te verbeteren of nieuws te leren. Mijn mantra? Houd het simpel en blijf gefocust. Oh ja, en FOCUS staat hier echt in hoofdletters!

 

 1. Wees jezelf.

In plaats van de gebaande paden te volgen, moedig ik mezelf aan om het op mijn eigen creatieve manier te doen. Het draait allemaal om uniciteit, lef tonen en actief handelen.

Wat ik ervan gemaakt heb is. “Doe het op je eigen creatieve manier”. Alles is goed! Kijk niet te veel naar anderen. Dan gaat alles veel makkelijker. Gewoon doen! Actief reageren, niet reactief handelen. Zelf in het zadel zitten. Ook al vind je het eng, het Toch doen. Wat kan er nu echt gebeuren?

 

 1. Houd van de mensen om je heen.

Ik investeer tijd en aandacht in de mensen om me heen.

 

 1. Kijk goed om je heen en luister goed.

Elke week plan ik een lunchafspraak of gesprek in met iemand nieuws of iemand die ik lang niet heb gesproken. Luisteren naar nieuwe verhalen en inzichten houdt mijn creatieve vuur brandend.

 

 1. Elke dag 3 acties uitvoeren.

Of het nu een lastig telefoontje is of het opruimen van mijn rommelige fotoalbums, ik neem dagelijks drie acties: één voor mezelf, één om anderen te helpen, en één die me uit mijn comfortzone haalt. Want groei begint daar!

 

 1. Lange termijn denken.

Mijn agenda zit vol met plannen voor de komende 2 à 3 jaar en een bucketlist met 101 dingen die ik wil bereiken. Het houdt me gemotiveerd en gericht op de toekomst.

 

 1. Nieuwe ideeën opschrijven.

Elke ochtend begin ik met het noteren van 10 ideeën. Het is als een work-out voor mijn creatieve brein en zorgt ervoor dat ik altijd scherp blijf.

 

 1. Houden van verandering.

Voor mij betekent 'loslaten' meer ruimte voor verandering. Minder ballast maakt mijn reis naar succes lichter.

 

 1. Leren om te groeien als persoon.

Een uur lezen, een uur leren, een half uur mediteren en minimaal een uur creatief bezig zijn - elke dag. Het zijn investeringen in mezelf voor een constante persoonlijke groei.

 

 1. Verschillende inkomensstromen hebben.

Dit is mijn uitdaging! Van kunstverkoop tot creatieve workshops en online bedrijf - ik werk aan diverse inkomstenbronnen om financiële stabiliteit te bereiken. Diverse geldbronnen, dat is de way to go! Waarom? Nou, als je je risico's wat spreidt, hoef je niet meteen in de stress te schieten als er ergens een financieel stormpje opsteekt. Dit is voor mij nog een work in progress, maar we zijn op de goede weg. Ik heb er serieus over nagedacht, het masterplan staat al klaar. Nu alleen dat miljoen nog even binnenhalen.

Het ideale is om 7 verschillende geldstromen te hebben. Dit is mijn persoonlijke dream team:

Stroom 1. Een steady inkomen van een baan (als kunstenaar). Yep, ik wil geld verdienen met mijn creaties. Kunst die rolt, brengt geld in het laatje!

Stroom 2. Passief inkomen via mijn online business. Denk aan het verkopen van digitale fotokunst, een e-boek, en creatieve workshops geven. Geld verdienen terwijl ik mijn creatieve vibes deel? Count me in!

Stroom 3. Beleggen en sparen. Geld laten groeien en een buffer hebben waarop je kunt terugvallen. Nooit verkeerd om wat financiële spierballen te kweken.

Stroom 4. Belastingen en andere financiële meevallers. Altijd fijn als je wat geld terugkrijgt. Het voelt een beetje als een bonus, toch?

Stroom 5. Eigen huis, sweet home! Vastgoedgeld in de pocket. De huizenprijzen lijken de lucht in te schieten, dus wie weet wordt mijn huis ooit een B&B-kas. Cha-ching!

Stroom 6. Presentaties en cursussen geven over hoe je een online creatief imperium opzet en je leven verandert. Ik ben zelfs bezig met een e-boek hierover. Het leven van een kunstenaar: de inside scoop!

Stroom 7. Goedkoper leven, oftewel: minder uitgeven en kosten delen. Misschien geen directe geldstroom, maar wel mega-effectief. Hypotheek aflossen en geen schulden hebben. Alles wat ik niet uitgeef, hoef ik ook niet te verdienen. Slim, toch?

 

 1. Investeren in kunst.

Als kunstenaar houd ik van kunst, dus waarom niet investeren? De kunstmarkt groeit jaarlijks met 11%, en het is niet alleen een slimme zet, maar ook een manier om te genieten van kunst.

Toch is het ook een risicovolle markt. Je kan het schilderij beter kopen omdat je het heel mooi vindt. Zo geniet je ook nog eens van je investering.

Ik houd van kunst en van musea. Daarnaast is het heerlijk om met kunst bezig te zijn. Ontdek mijn kunst.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over deze stappen als ik! Wil je meer van mijn avonturen volgen en geen kunstnieuws missen? Schrijf je in en volg mijn leven als kunstenaar. Domcity Art News en laten we samen doorgroeien! 🚀✨ 

Meer blogs om te lezen en vind je het leuk om lid te worden van Domcity Art News? Schrijf je in. En mis niks!

Meer blogs die je misschien ook leuk vindt om te lezen?

Ps: Wil je meer weten en vind je het leuk om te zien wat ik voor schilderijen ik maak en wat ik nog meer doe als kunstenaar? Het is echt een andere levensstijl. Je kan mij volgen op social media, Facebook, Instagram en Pinterest en via mijn blogs. 

Met liefde gemaakt. Je kan ook een persoonlijke opdracht geven voor het maken van een schilderij of Digitaal kunstwerk. Ik maak kunst met een verhaal. STORYTELLING ART. Schrijf Je Hier In. Persoonlijke kunst v.a. €2250,- 

We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of Bel /app meteen naar +31622699121.

Houd rekening met 8 weken doorlooptijd om het schilderij te schilderen. 

Creatieve groet, Amber Houweling

Hi, ik ben Amber, een (online) ondernemer en kunstenaar.

Wil je meer over mij weten lees mijn bio.... MORE ABOUT ME

Vrouwelijke kunstenaar Amber Houweling, Utrecht | Moderne Street art kunst | Titel schilderij: DUCK FACE (120 x 80 cm)

Titel: Domstad Utrecht Electric. Deze is al verkocht. Geef een persoonlijke opdracht , mocht mijn stijl je aanspreken.

Kunstenaar Amber Houweling, Utrecht You go G XXX| Titel schilderij:  | VERKOCHT 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.